• DOLAR 32.555
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2443.801
  • ...
Batman Umut-Der 3 bin aileye kurban eti ulaştıracak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Umut Der Gıda Bankası, bu Kurban Bayramında da fakirlerin yüzünü güldürecek. Üye ve gönüllüleriyle bayramın birinci gününde hummalı bir çalışma yürüten ve yaklaşık 3 bin aileye kurban eti ulaştıracak olan Umut-Der, fakirlerin umudu olmaya devam ediyor.

Umut-Der Gıda Bankası, üye ve gönüllüleriyle bayram namazının ardından Batman yeni mezbahaneye gelerek burada yaklaşık 250 küçükbaş ve 15 büyükbaş kurbanın etlerini fakir ve muhtaçlara ulaştırabilmek için hummalı bir çalışma içerisine girdi.

Kurbanlıklar Platforma üye onlarca kişi tarafından tekbir ve salavatlar eşliğinde kesildi.

Kurban Bayramı`nın tüm ümmete, insanlığa, kurban bağışlayanlara ve Batman halkına hayırlara vesile olmasını temennisini dile getiren Umut-Der Genel Başkan Yardımcısı İzzeddin Ekinci, hedeflerinin 3 bin aileye kurban eti dağıtmak olduğunu söyledi.

Ekinci, “Bugün Umut-Der olarak aracı olduğumuz kişilerin 250 küçükbaş hayvanını kestik. 16 tane de büyükbaş hayvanını keseceğiz. Yarın inşallah etlerin paketleme işlemi yapılacak. Üçüncü gününde de dağıtım yapılacak. Tabi bu 4 gün içerisinde de hayırseverlerimizin kurbanlarını bekliyoruz. Hedefimiz 3 bin aileye kurban eti ulaştırmaktır. İnşallah gelecek olan kurbanlarla hedefimizi geçeceğiz.” ifadelerini kullandı.

(Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir