• DOLAR 32.576
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2435.713
  • ...
BİK'ten İLKHA'ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti’nin üyeleriyle birlikte İlke Haber Ajansı (İLKHA) Mardin Bürosu’nu ziyaret etti.

BİK Şube Müdürü Adnan Günbegi ve beraberindekiler, İLKHA Mardin Muhabiri ve Bölge Koordinatörü Mehmet Salih Keskin tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, kurum olarak yeni bir hizmet anlayışıyla geleceğe umutla baktıklarını söyledi.

Günbegi, “Genel Müdürümüz Mehmet Atalay'ın göreve başlamasıyla birlikte çok güzel hizmetler yaşandı. Şube sayımız her geçen gün artmakta, teknolojik ve modern altyapımız yenilenmektedir. Bu yeniliklerle eş zamanlı olarak yerel gazetelerimizin daha güçlü olması için gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Bizler kurum olarak sizlerle aynı mesaiyi paylaşıyor ve aynı geminin içerisinde yaşıyoruz. Umuyor ve diliyorum ki hep birlikte daha güzel yarınları birlikte göreceğiz.” dedi.

İLKHA Mardin Muhabiri ve Bölge Koordinatörü Mehmet Salih Keskin ise gazetecilerin zaman zaman şiddet, baskı ve tehdit olaylarına maruz kaldıklarını hatırlatarak Basın İlan Kurumu (BİK) ile Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün kamuoyunu aydınlatma görevini üstlenen gazetecilerin sorunlarına müdahil olmasını talep etti.

Ziyarete Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkan Yardımcısı Abdulkadir Üründü, AA Mardin muhabirleri Nazmi Akyol, Halil İbrahim Sincar, TRT Mardin Muhabiri Vahap Erdoğan ve 47 TV muhabiri Yaşar Acar da katıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir