• DOLAR 32.489
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2441.71
  • ...
Batman`da silahlı kavga: 2 ölü, 6 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’ın Karşıyaka Mahallesinde amcaoğulları olan 2 aile arasında sabah saatlerinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 2 kişi ölürken 2’si bayan olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 09.00 sıralarında amcaoğulları Aydın aileleri arasında önce sözlü tartışma çıktı. Ardından silahların çekildiği kavgada, H.A, K.A, M.M, Ş.M ile isimleri henüz öğrenilemeyen iki kişi ve yoldan geçen M.Ö. (51) ve H.T. (39) isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Yaralı, H.A, K.A, M.M., M.Ö. ve H.T ve ismi öğrenilemeyen bir kişi daha olay yerine çağrılan ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Diğer yaralı Ş.M. ve henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi daha özel hastanelere kaldırıldı.

Daha sonra kavga hastanede devam etti. Bölge Devlet Hastanesine gelen bir grup, hastaya müdahale eden Doktor Talat Kardaş’a saldırarak darp etti. Ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan ismi henüz öğrenilemeyen bir şahıs, hastaneye gelen karşı grubun sedyedeyken tekrar silahlı saldırısına uğradı.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen aldığı kurşunlar nedeniyle Kerem Aydın (24) ile ismi öğrenilemeyen bir kişi hayatını kaybetti. 

Ameliyata alınan diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi.

Çıkan kavgadan sonra Karşıyaka mahallesine ve hastane önlerine çok sayıda polis, sevk edildi.

Olayda polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Güvenlik önlemlerinin üst seviyeye çıktığı olayda gergin bekleyiş devam ediyor. 

(M.Fatih Akgül/Yasir Oğuz - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir