• DOLAR 32.493
  • EURO 34.584
  • ALTIN 2496.157
  • ...
Muhtarlar su fiyatlarında indirim istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ı makamında ziyaret eden mahalle muhtarları, ilçe sorunlarının çözümü için taleplerini ilettiler. Siverek’teki su fiyatlarının çevre il ve ilçelere göre yüksek olduğunu belirten muhtarlar, bu konuda Siverek Belediyesinin ŞUSKİ ile görüşerek indirim için girişimde bulunmasını istediler.

İlçedeki tek nöbetçi eczanenin ihtiyaçlara karşılayamadığını belirten muhtarlar, acil olarak ikinci nöbetçi eczane taleplerini Başkan Yılmaz’a ilettiler.

Muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, sorunun çözümü için çalışma yapacaklarını ve muhtarlarla olan toplantının verimli geçtiğini belirtti.

Mahalle muhtarları adına konuşan Şirinkuyu Mahalle Muhtarı Şeyhmus Çelik ise, “ İvedi olarak ikinci nöbetçi eczane talebimiz oldu. Malumunuz ilçemizde gece ve hafta sonları tek nöbetçi eczane var. Vatandaşlarımız bu konuda ciddi sıkıntı yaşıyor. Bir diğer konu ise yüksek gelen su faturaları oldu. Bu konudaki taleplerimizi başkanımıza ilettik”dedi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir