• DOLAR 32.567
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2448.287
  • ...
Bingöl Belediyesine 96 model araç bağışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL – İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Bingöl Belediyesine hurda yaşına yaklaşmış 1996 model vakumlu yol süpürme aracı bağışlandı.

Araç bağışı konusunda bir açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Özellikle çarşı merkezinde üstyapı çalışmalarının bitmesinin ardından yollarımızı bu araçlarla temizleyebileceğiz. Bu araçlardan birkaç tane daha olması durumunda şehrimizin temizliğini daha rahat yapabileceğiz. Bu da bize personel katkısı sağlayacak. Yani süpürgeci olan arkadaşlarımızı, daha farklı alanlarda çalıştırılması imkânını sağlayacak. Bağcılar Belediye Başkanı ve yönetimine çok çok teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Öte yandan, Bağcılar Belediyesinin Bingöl Belediyesine bağışladığı temizlik aracının 1996 model bir araç olduğu bildirildi. 18 yıllık bir aracın hurda yaşına yaklaştığı belirtilirken bu aracın randımanlı olarak temizlik için kullanılıp kullanılamayacağı ayrı bir husus olarak dikkat çekti. Zira 94 model ve altı araçların trafiğe çıkması sakıncalı bulunurken hurdaya ayrılması gerektiği düşünülüyor.  (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir