• DOLAR 32.569
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2440.517
  • ...
Muş'un en önemli sorunları su ve altyapı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ – Muş Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş’taki en önemli sorunun su ve altyapı sıkıntısı olduğunu söyledi.


Muş Belediye Hizmet binasında, Belediye Başkanı Feyat Asya’nın başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında; açılış konuşması, meclise havale edilen evraklar ve temenniler, gündem maddeleri ele alındı. Toplantıda konuşan Asya, belediye çalışmalarıyla ilgili meclis üyelerine bilgi verdi.

Muş’un sorunlarını da dile getiren Başkan Asya, “En önemli sorunlarımız olan alt yapı ve kanalizasyon ile su sıkıntımızdır. Bunların acil olarak giderilmesi gerekiyor. Projelendirme çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa sonuçlandırıp, ilgili bakanlıklara sunacağız. Ayrıca su problemi için Orman ve Su İşleri Bakanlığımızla görüşmelerde bulunduk. Sayın bakanımız gerekli talimatları verdi. Ekip gelip ilimizde incelemelerde bulundu. İnşallah su sorunumuzu da yapılan bir proje ile gedermiş olacağız. Sondaj çalışmalarımız oldu. Sonuç aldıklarımız var. Onlarla şebeke suyunu besleyip, pansuman bir çözüm üretmiş olacağız” diye konuştu.

Şehirde yapılan bazı çalışmalar olduğuna ifade eden Asya, “Hayvan pazarı, sebze hali, asfalt yama, kaldırım çalışmaları gibi bazı çalışmalar yapıyoruz. Bu yıl imkanlar dahilinde ilimizde eksik olan hizmetleri yerine getireceğiz. İnşallah önümüzdeki yıl için daha farklı çalışmalarımız olacak” dedi.

Başkan Asya’nın konuşmasının ardından toplantıya katılan vatandaşların dilek ve şikayetleri dinlendi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir