• DOLAR 32.566
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2443.469
  • ...
Elmadağ HÜDA PAR'dan iftar yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA-Parti teşkilatının düzenlediği iftar programına Hür Dava Partisi Genel Sekreteri ve parti  sözcüsü Mehmet Yavuz, Ankara il başkanı Reşat Uşar , Ankara İl teşkilatı yetkilileri hazır bulundu.

Halkın yoğun katılım gösterdiği  iftar programına   ilçede bulunan diğer siyasi partilerin yetkilileri, birçok STK temsilcisi ve diğer davetliler katıldı.

Programa ev sahipliği yapan HÜDA PAR Elmadağ İlçe başkanı Nejdet Çelik ve ilçe yönetimi, gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek iyi bir ev sahipliği örneği gösterdiler.

Yemeğin hemen ardından Hür Dava Partisi genel Sekreteri Mehmet Yavuz kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Partinin kuruluş amacı hakkında kısa bir biligilendirme yapan Yavuz, referansını İslam'dan alan bir parti olarak, İslami bir muhalefet ortaya koymaya çalıştıklarını belirterek, son iki haftadır Gazzeye yönelik yapılan saldırıları değerlendirdi.

Yavuz, Hükümetin sadece olayı kınamakla kalmayarak Türkiye’de bulunan bütün konsolosluk ve elçilikleri kapatması, bu konsolosluk ve elçiliklerde çalışan siyonist işgalci rejim çalışanlarını terörist ilan edip sınır dışı edilmesini istedi.

İftar programı Filistin ve Gazze'deki mazlumlar için yapılan dua  ile sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir