• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Doğubayazıt`ta İsrail vahşetine tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Mustazaflar Cemiyeti  Doğubayazıt  Şubesi tarafından   Merkez  Camii önünde teravih  namazı çıkışı,   israil’in katlettiği mazlum Filistin şehitleri  için gıyabi cenaze kılındı. Doğubayazıtların yoğun katılım gösterdiği   gıyabi  cenaze namazını Merkez Camii imamı M.Reşit Geçit kıldırdı.

Programda Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şube Başkanı Cemal Arvas, kısa bir konuşma yaptı.

Arvas konuşmasında,  “Allah-u Teala biz müslümanları birbirimize kardeş kılmıştır. Filistinli kardeşlerimiz için, şimdilik elimizden bu yaptığımız programlar geliyor. Gelin kardeşlerimizi katleden Emperyalist ABD ve Siyonist İsrail’e karşı sesimizi yükseltelim.  Bu zulme sessiz kalmayalım. Rabbimiz bizi bir çatı altında birleştirsin. Müslümanlar arasındaki fitneleri bitirsin inşallah. Müslümanların zaferi ve İslam düşmanların helakini Allah’tan bekliyoruz. Zafere dair Rabbimizden bir ışık bekliyoruz. İnanıyoruz ki İnsanlığın kurtuluşu İslam iledir. Kurtuluş Hz. Muhammed(s.a.v.)’in model alınmasıdır.  Tek önder, tek rehber ve tek lider Hz. Muhammed(s.a.v.)  olduğu vakit o işte o zaman Allah biz Ümet-i Muhammed’e zaferler nasip edecektir inşallah.” ifadelerini kullandı. 

Konuşmanın ardından kalabalık grup tekbirler getirip terörist israil devlet aleyhine sloganlar attı ve israil bayrağını  ateşe verdi. (Hasan Özbay -İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir