• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Patlamada yaralanan 5 kişi Batman'da tedavi altına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Diyarbakır-Bingöl karayolunun 90'ıncı kilometresi Abalı karakolu Lice’ye bağlı Ergin (Mart) köyü mevkiinde dün gece saat 23.30 -24.00 sıralarında sızıntı sonucu alev alan LPG yüklü bir TIR’da meydana gelen patlama sonucu oradan geçen iki otobüsün içinde bulunduğu 1 kişi ölmüş, 66 kişi yaralanmıştı.

Meydana gelen kaza sonucu yaralanan Emrullah Pişkin (20), Celal Doğan (35), ve Ali Başbaş (6) Batman Bölge Devlet Hastanesine, kız çocuğu Ravza Tartık (14) ile Emrah Toprak (27) ise, özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bölge Devlet Hastanesinde tedavileri yapılan Emrullah Pişkin (20) ve Celal Doğan (35) yoğun bakıma alınarak, Ali Başbaş (6) ise ameliyata alındı. Burada yatan yaralıların durumlarının ağır olduğu belirtildi.

Özel hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Ravza Tartık (14) ile Emrah Toprak (27) yoğun bakıma alındı. Hastane yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, 14 yaşındaki Ravza Tartık’ın yüzde 40 civarında bir yanığının olduğu ve durumun ciddiyetini koruduğu belirtildi. 27 yaşındaki Emrah Toprak’ın ise yüzde 30 civarında bir yanığının olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi.

Ravza Tartık ve Emrah Toprak’ın 48 saat boyunca hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir