• DOLAR 32.559
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2442.117
  • ...
Karadaği`den Gazze`ye duyarsız yöneticilere tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOHA -  Müslüman Âlimler Birliği Genel Sekreteri Ali Karadaği Siyonistlerin Gazze’de yaptıkları katliamların, tüm insanlığa karşı işlenmiş bir suç olduğunu vurguladı.

Gazze’de yaşanan katliama sessiz kalan Arap yöneticileri kınayan Karadaği, “Şunu biliniz ki Allah her yaptığınızın hesabını soracaktır. Tarih sizi asla affetmeyecek. Tarih her zaman hainlere lanet etmiştir. Tarihi bir adım atacak durumdasınız. Bu adımı Allah için atın.” dedi.

Bütün Müslümanların Filistin’deki direnişe maddi ve manevi destek verilmesi gerektiğini vurgulayan Karadaği, “Birleşmiş Milletler, Arap Ülkeleri Birliği ve diğer uluslararası kuruluşlar, siyonistlerin vahşetini durduramıyorsa ne işe yarıyor?”diyerek yüzlerce Müslüman katledilirken duyarsız olmanın bahanesinin olamayacağını ifade etti.

Karadaği, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kalbinde hala zerre kadar da olsa merhamet olan herkes, siyonistlerin vahşetine bir çözüm bulsun. Siyonist komutanları yargılasınlar. Çünkü bunlar katillerdirler. Gazze’deki abluka kalksın. Tüneller ve sınırlar daima açık kalsın. Gazze’deki tahribatların derhal ıslahı yapılsın. Allah Gazze’yi korusun. İslam ümmetinin de şuurlaşmasını sağlasın.” (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir