• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Omurgası kırılan yaralı hastaneden yürüyerek çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Trafik kazasında omurgası kırılan Dirre Başaran, Batman Bölge Devlet Hastanesinde sağlığına kavuştu. Bacaklarında güç kaybı olan Başaran, hastaneden yürüyerek evine gitti.

Bir süre önce trafik kazası geçiren Dirre Başaran için yürüyemez deniliyordu. Trafik kazasında omurgası iki yerinden kırılmıştı. Astım ve kalp yetmezliği de olan hastada ameliyat büyük bir risk oluşturuyordu. Başaran, Bölge Hastanesinde yapılan başarılı müdahaleden sonra sağlığına kavuştu.

Hastanın ameliyatını başarılı bir şekilde yapan Beyin Cerrahi doktorlarından Op. Dr. Süleyman Damgacı şöyle konuştu: “52 yaşındaki Dirre Başaran trafik kazası sonrası omurgası 2 yerinden kırılmış olarak hastanemiz acil servisine getirildi. Bacaklarında güç kaybı vardı, yürüyemiyordu. Astım ve kalp yetmezliği de olan hastaya gerekli hazırlık sonrası opere edildi. Ameliyatı başarılı geçti. Ameliyat sonrası hasta rahatlıkla yürümeye başladı. Hasta servis çalışanlarına teşekkür ederek sağlıklı bir şekilde evine gönderildi.” şeklinde konuştu.    (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir