• DOLAR 32.569
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2440.517
  • ...
Hırsızlar Ramazan'da da iş başında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman il merkezinde yaşanan hırsızlık olayları giderek artmaya devam ediyor. Son 5 gün içerisinde 38 hırsızlık vakasının yaşandığı açıklandı.

Batman’da 5 günde yaşanan hırsızlık olayları şöyle kaydedildi:
-Evlerden yapılan hırsızlıklarda; 3 bin 465 TL para, 15 adet cep telefonu, 4 adet altın bilezik, 8 altın yüzük, 3 çift altın küpe ve 1 çift gümüş küpe, 7 adet çeyrek altın, 2 adet altın künye, 1 adet kolye, 2 adet tablet bilgisayar, 3 adet laptop bilgisayar, 1 adet Mp3 çalar,  1 adet fotoğraf makinesi, 1 adet gitar, 1 adet toçpet, 3 adet kol saati, kontak anahtarı ve nüfus cüzdanları çalındı.

-İşyeri ve kurumlardan yapılan hırsızlıklarda; Çamlıtepe 2 İlköğretim Okulu inşaatındaki trafoya bağlı kabloları, yüzme havuzunda çantasında bulunan 1 adet cep telefonu, 200 TL değerinde sigara ile 300 TL para, 1 adet bilgisayar yazıcısı ile 1 adet toplama bilgisayar kasası, 40-50 TL bozuk para çalındı.

-Otodan hırsızlıktan ise, 100 TL bozuk para ile müzik kutusu, takım sandığı, 13 Nolu Aile Sağlık Merkezine getirilen tıbbi sarf malzemeleri, araca ait ruhsat, kamera donanımının ekranı, yangın söndürme tüpü, araç telefon şarj aleti ile ilk yardım çantası çalındı.

-Açıktan yapılan hırsızlıkta ise, 1 adet cep telefonu, 1 adet ders kitabı, 25 TL para ile kendisine ait nüfus cüzdanı bulunan çanta,  pazar çantasında bulunan ve içerisinde 60 TL para bulunan cüzdan, bir okulda Telekom’a ait kablolar çalındı. 

-Yankesicilikte ise, dolmuş içerisinde köy koruyucusu kimliği, sürücü belgesi, bankamatik ve kredi kartları ile 200 TL para bulunan cüzdan, kendisi ve kardeşine ait nüfus cüzdanları, Ziraat Bankası kartı ve 45 TL para bulunan cüzdan, 2 adet Samsung marka cep telefonu, bindikleri otobüs içerisinde nüfus cüzdanları ile 180 TL para, alışveriş esnasında LG Optimus marka cep telefonu çalındı.

-Motosiklet hırsızlığında 6 tane motosiklet çalındı. (Veysi Rüzgar-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir