• DOLAR 32.554
  • EURO 34.923
  • ALTIN 2438.68
  • ...
Muş Belediye Meclis Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ – Temmuz ayı Muş Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında yapıldı. Açılış konuşmasında Ramazan ayını idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Asya, sosyal ve ekonomik hayat içinde orucun, insanları şükre sevk eden bir ibadet, ilâhî bir terbiye olduğunu söyledi.

Daha sonra yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Asya, “Sizlerle birlikte kararını almış olduğumuz çalışmalarımız başladı. Proje hazırlamak ve projelerle belediye hizmetlerini artırmak için kararını almış olduğumuz proje birimimiz kuruldu ve çalışmalara başladı. Modern hayvan pazarı ve sebze hali inşaatımız devam ediyor. Şehrin muhtelif bölgelerinde başlattığımız bakım, onarım ve yapım çalışmaları sürdürülüyor. Amacımız halkımıza sizlerin de desteği ile daha etkin hizmet vermektir” ifadelerini kullandı.

Kentte zaman zaman su sıkıntısı yaşandığını da hatırlatan Asya, bu konuda vatandaştan duyarlılık beklediklerini söyledi.  Su sıkıntısını gidermek için Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Van Bölge Müdürlüğü ile görüştüklerini ifade eden Asya; “İnşallah Hükümetimizin de desteği ile bu sorunu da kısa sürede gidereceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir