• DOLAR 32.232
  • EURO 34.767
  • ALTIN 2456.46
  • ...
Gaziantep otogarında tatil hareketliliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Tatili kendi memleketlerinde geçirmek isteyen Gaziantepliler ve görevleri nedeniyle kentte bulunan memurla öğrenciler, yaz tatilinin başlaması ile birlikte Ramazan ayı başlamadan otogarın yolunu tuttu.

Vatandaşlar yaz tatilinin Ramazan’a denk gelmesi nedeniyle, serin bölgeleri tercih ederken, kimi vatandaşlar ise,  yaz tatilini akraba ve dostlarını ziyaret ederek geçirmek amacıyla, yola çıkmak için otogara akın  ettiler.

Yaz tatilini memleketinde geçirmek istediğini belirten Abdulkadir Doğan, “Memlekette annem ve babamları ziyaret edeceğim. Ayrıca akrabalarımı ziyaret ederek hasret gidereceğim. Ramazan ayını memlekette geçirmek ayrı bir lezzettir. Ramazan ayının tatile denk gelmesi ve tatilde memlekette Ramazanı yaşamak güzel bir duygu. Özellikle tatili akrabaları ziyaret ederek geçirelim.”dedi

Ramazan ayında, Ramazan Umresi yapacağını belirten Muharrem Çitçi ise, “Önce memleketime uğrayacağım. Ardından Ramazan ayını inşallah Umreye giderek idrak edeceğim. Ramazan ayının tatile denk gelmesi güzel bir tevafuk oldu. Özellikle Umrenin tatil olarak görülmesine karşıyım. Umre mübarek beldeleri ziyaret etmektir. Ayrıca Peygamberimiz Ramazan ayında yapılan Umrenin çok sevap olduğunu söylüyor. İnşallah bu mükâfatı elde etmek için gideceğim.” dedi.    (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir