• DOLAR 32.279
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2400.707
  • ...
Vakit Paylaşma Vaktidir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaser Ekinci / Doğruhaber

Rahmet ve mağfiret ayı olduğu kadar bereket ve ihsan ayı da olan mübarek Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Mübarek ayın heyecanı müminleri sararken, yoksul ve muhtaç insanlarımızı da yardım umudu sardı. Yıllardır Türkiye’nin dört bir yanında yoksul insanlarımıza yönelik yardım hizmetini veren İslami yardım kuruluşları her yıl on binlerce aileye gıda giyim ve ev eşyası yardımında bulunuyor. Umut Kervanı Yardım Platformu çatısı altında faaliyetlerini sürdüren İslami yardım dernekleri, önümüzdeki Ramazan ayı için de tüm hazırlıklarını tamamladı.

TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN RUHUNU YAŞATACAĞIZ
Yapılan hazırlıkları gazetemize değerlendiren Umut Kervanı Yardım Platformu Genel Koordinatörü Masum Ayyıldız, “Umut Kervanı Yardım Platformu olarak bu Ramazan ayında da fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmek için hazırlıklarımız tamamlanmıştır.” dedi.

Hazırlık çalışmaları kapsamında Mayıs ayı boyunca üye derneklerle Türkiye genelinde bölgesel toplantılar yapıldığını ifade eden Ayyıldız, “Bu toplantılarda; fakir ve muhtaçlara daha iyi bir hizmet sunabilmek için mübarek Ramazan ayının ruhuna uygun olarak, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı canlı tutmak için gereken çalışmaların yapılması kararlaştırıldı. Bu amaçla platformumuzun VAKİT PAYLAŞMA VAKTİDİR ortak çağrısı ile bu toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu yaşatmaya çalışacağız.” diye konuştu.

ON BİNLERCE AİLEYE GIDA KOLİSİ ULAŞTIRACAĞIZ
Ayyıldız, “Yaz-kış demeden, ‘komşusu aç iken tok yatan bizde değildir’ şuuruyla her zaman muhtaçlar ile dayanışma içerisinde olan Umut Kervanı Yardım Platformu üye Dernekleri, mübarek Ramazan ayında da 10 binlerce fakir ve muhtaç aileye gıda kolileri ve giyim eşyası dağıtacaktır. Zekât, fitre ve sadakalarınızı beldenizde bulunan fakir ve muhtaçlara ulaştıracaktır. Platform olarak mübarek Ramazan ayından başlamak üzere ortak yelek ve ortak afiş kullanılacaktır. Dağıtılacak yardım kolileri en az 50 TL değerinde olacaktır.

Vakit paylaşma vaktidir diyerek, gelin mübarek Ramazan ayında da her türlü bağışlarınız ile muhtaç ve fakirlere ulaşmada aracı olalım” çağrısında bulundu.

#VakitPaylasmaVaktidir


Bağışlarınız için:
PTT bank hesap numarası: 10443054
İrtibat Telefonları:
1. Bölge: 0507 175 55 00
2. Bölge: 0531 027 17 91
3. Bölge: 0530 849 53 14
4. Bölge: 0536 872 45 02

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir