• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaymakama plaket verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’e eğitime olan destek ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş  kendisine verilen teşekkür plaketinden dolayı, Milli Eğitim Müdürü Bahçıvancı ve eğitim camiasına teşekkür etti.

Kaymakamı Ermiş plaket töreninde yaptığı konuşmada, eğitime ara vermediklerini belirterek, okulların tatil edildiğini söyledi.

Ermiş devamla, “ Yaz tatili boyunca sınav hazırlıkları devam edecek madem Mardin ve Kızıltepe olarak eğitim konusunda hedeflerimiz var sadece okulda tek olmaz yaz tatillerinde ekstra kurlar yapalım birçok arkadaşımız duyarlılık gösterdi. Planlar yaptık birçok okulumuzda kurlar yapılacak.  Tabi okullarımızı gelecek seneye hazırlanması var boya ve badanaları var tamiratları var onlarda aralıksız devam edecektir. “ dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı ise Kaymakam Ermiş’e eğitime verdiği katkılarından dolayı teşekkür ederek, Ermiş’in tüm okulları ziyaret ettiğini onun için kendisine plaket takdim ettiklerini söyledi.  (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir