• DOLAR 32.55
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2443.994
  • ...
Dicle Üniversitesi MYO'da mezuniyet töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Dicle Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, bu yıl iş dünyasına yaklaşık bin mezun verdi. Üniversitenin Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreni geniş bir katılımla gerçekleşti.

Dicle Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Davut Karaaslan, törende yaptığı konuşmasında eğitimli insanların toplum üzerinde etkili olduğunu belirtti.

Eğitilmiş insan gücünün arttırılması ve Türkiye’nin çağdaş ülkeler arasında güçlü bir konuma ulaşmasında Dicle Üniversitesi’ne ve Meslek Yüksekokulu’na önemli görevler düştüğünü kaydeden Karaaslan, “Bu sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde olan üniversitemiz ve okulumuz, nitelikli insan gücüne bu yıl yaklaşık bin gencimizi katmanın mutluluğunu yaşamaktadır.” dedi.

Mezunlar adına söz alan öğrencilerden Songül Memiş, arkadaşları adına konuşuyor olmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi. Memiş, “Geleceğin aydınlık yüzleri olarak rol biçen bizleri yetiştirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bizim için gösterdiğiniz çabaları asla unutmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dönem birincileri, ikincileri ve üçüncülerine ödülleri verildikten sonra tüm öğrenciler, diplomalarını hocalarının ellerinden aldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir