• DOLAR 32.33
  • EURO 34.894
  • ALTIN 2395.344
  • ...
Nişantaşı Üniversitesi  öğretmenlerle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Departmanı, Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal liderliğindeki heyet,  İstanbul dışı illerdeki öğrencilere ulaşabilmek için çeşitli illerde rehber öğretmenlerle bilgilendirme toplantısının yeni ayağı Mardin’de düzenlendi.

Ekibiyle birlikte  Rehber öğretmenlerle buluşan Levent Uysal, öğrencilerin hak ettikleri yere ulaşabilmelerinde önemli rol oynayan rehber öğretmenlerle buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, doğru tercih ve doğru eğitimin, gençlerin hedefledikleri kariyeri oluşturabilmeleri için çok önemli olduğunu, üniversite olarak da bütün hedeflerinin bu yönde olduğunu belirterek, ana hedeflerinden birinin de bilim insanı yetiştirmek olduğunu, yüksek lisans ve doktora programları ile de gençlerin akademik kariyer yaparak Türkiye’nin geleceğinde önemli rol oynayacaklarına inandığını söyledi.
 


2014-2015 Eğitim- Öğretim yılında açacakları Kağıthane’deki Sadabad Kampüs’ünde Organik Kampüs anlayışı ile eğitimde yeni bir dönem başlatarak, pek çok ilke imza attıklarını dile getiren Uysal, “Teknolojinin imkanlarından yararlanırken sağlıklı yaşamanın gerekliliklerini de ihmal etmedik. Hem öğrencilerin hem de öğretim üyelerinin ve okul çalışanlarının sağlık ve huzurunu ön planda tuttuk. 40 dönümlük bir arazide yeniden yapılandırılan bir kampüsle amfiler, uygulama laboratuvarları ve akıllı sınıflarla hazırız. Gençler  böylece, kendilerine  sağlanan  iş ve staj imkanlarına rahat ulaşabilmeleri için, şehrin ve hayatın içinde yer alırken, doğayı da ihmal etmiyorlar. Mardin’li rehber öğretmenlere çok teşekkür ediyorumi ve sınava girecek öğrencilere de başarı dileklerimi iletiyorum.” dedi.


 

Verilen yemekte rehber öğretmenlere hitaben birer konuşma yapan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Vasi Ete ile Kızıltepe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçivancı ise, Nişantası Üniversitesinde okuyan öğrencilerinin son derece mutlu olduklarını, Vakıf Üniversitelerinin öğrenciler için bir fırsat olduğunu ve Mardin için de Vakıf Üniversitesi yatırımı beklediklerini dile  getirdiler.   (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir