• DOLAR 32.21
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2449.402
  • ...
AÖF sınavı giriş yerleri açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK – Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından 7-8 Haziran 2014 tarihinde yapılacak AÖF sınavı giriş yerleri açıklandı. Sınava girecek öğrenciler; AÖF sitesinden TC kimlik numarası ve şifre ile girerek sınav giriş yerlerini öğrenip giriş belgesi alabilecek.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin tüm bölüm/programlarında kayıtlı öğrencilerden, 2013-2014 öğretim yılı Bahar Döneminde Final sınavları 7-8 Haziran tarihinde yapılacak.

Konu ile yapılan açıklamada;  http://ogrenci.anadolu.edu.tr internet adresinden TC Kimlik No ve büronuzdan aldığınız şifrenizle sisteme giriş yaparak sınav giriş belgenizi A4 ebadındaki bir kâğıda çıktısı alınmalı. Sınava Giriş Belgeleri" öğrencilerin adresleri ne posta ile gönderilmeyecektir. Öğrencilerin "Sınava Giriş Belgesi"nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi "Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)" linkinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak almaları gerekmektedir.”denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir