• DOLAR 32.231
  • EURO 34.768
  • ALTIN 2453.747
  • ...
İstanbul`da Çok Şiddetli Yağmur!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Meteoroloji bu akşam özellikle İstanbul`da çok şiddetli yağış uyarısında bulundu. Anadolu yakasında başlayan yağışlar, saat 16.00 itibariyle boğaz çevresinde etkili oluyor.

Açıklamada, "İstanbul`un Anadolu yakasında kuvvetli (21-50 mm) yağış beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (su baskını, dolu, yıldırım, kuvvetli rüzgar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

"15:30-18:30 ARASI ETKİLİ OLACAK"

Ulaşımda aksamaların olabileceğine dikkat çeken yetkililer özellikle yağışın 15,30-18,30 arasında etkili olacağını açıkladı. İstanbul`un Anadolu yakasında devam eden yağışın saat 16,15`den itibaren boğaz çevresi ve Avrupa yakasında etkili olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekmektedir."

HAFTA SONU YAĞIŞLI GEÇECEK

Diğer yandan; İstanbul`da etkisini gösteren kuvvetli yağışlar haftasonu da etkisini gösterecek. Marmara, Karadeniz ve Ege bölgelerinde Cumartesi ve Pazar günleri yağış bekleniyor.

YAĞMUR BİR YAĞDI PİR YAĞDI

İstanbul`dan yağmur geçti, hayat bir süre adeta felç oldu.
İstanbul, öğleden sonra kısa süre etkili olan yağışa teslim oldu. Yağış Anadolu yakasında kendini dolu olarak gösterdi. Yaz mevsimine girmeye hazırlanırken dolu yağışıyla karşılaşan Anadolu Yakası sakinleri büyük şaşkınlık yaşadı.
Avrupa yakasında ise yağış yağmur şeklindeydi. Kısa süreli olsa da çok etkili bir şekilde gerçekleşen yağış, trafiği alt üst ederken, birçok noktada su baskınları yaşandı.
Kaynak: CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir