• DOLAR 32.447
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2443.317
  • ...
Bakan Güllüce Ağrı'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI – Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1 Haziran’a ertelenen Yerel Seçim kapsamında geldiği Ağrı’da bir takım ziyaret gerçekleştirdi.
Erzurum’dan Ağırı’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Ağrılılarla bir araya geldi. Güllüce Türkiye’de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Bakan Güllüce sözlerini şöyle sürdürdü:” Kentsel dönüşüm çalışmalarına Türkiye’nin iyileşme durumundan dolayı hız vermek zorunda olduklarını belirterek, “Çünkü Türkiye’de birçok alanda değişimler meydana gelmektedir. Büyüyen ve değişen Türkiye’ye kentsel dönüşüm çalışmalarının eksik olması yakışmıyor ve afetle ilgili sorunlar olduğu için çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. “  dedi.

Bakan Güllüce ve beraberindekiler daha sonra Ağrı Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basına açıklamada bulundu.

Bakan Güllüce Ağrı Gazeteciler Cemiyeti’ne kuruluş yıl dönümünde yaptığı ziyaret esnasında yeniden başkanlığa seçilen Alaettin Aslan’ı tebrik ederek başarılı çalışmaların başarılı olması dileğinde bulundu.

Güllüce burada yaptığı açıklamada, Ağrı’nın kentsel dönüşüm noktasında halkı bilgilendirdiklerini ve sorunlarını dinlediklerini ifade etti.

Bakan Güllüce Ağrı Gazteciler Cemiyeti ziyaretinin ardından karayolu ile Erzurum’a geri döndü. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir