• DOLAR 32.272
  • EURO 35.136
  • ALTIN 2504.47
  • ...
Mardin Valisinden Hububat Ticaret Merkezine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi esnafını ziyaret eden Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahin,  ambarlardaki tahıllar ve ovadaki yetişen ürünler hakkında bilgi aldı.

Yaptığı ziyaretten sonra bir açıklama yapan Mardin Valisi Cengiz , “Hububat Ticaret Merkezi esnafını birlik berberliğinden dolayı kutluyorum. Kızıltepe ilçesinde çok güzel ve istihdama katkı sağlayan, ticaret merkezini inşa etmişler. Böylesine büyük bir proje ancak bir dayanışma birlik ve beraberlik içerisinde kardeşlik duyguları içerisinde olabilecek bir iştir. Dernek Başkanı Mehmet Şerif Öter ve buradaki tüm esnafı tebrik ediyorum. Hububat Ticaret Merkezi sadece Kızıltepe için değil tüm ilimiz için yararlı olmuştur. İnşallah bu hasad sezonu tüm esnaflarımıza çiftçilerimize bol kazançlı bereketli olur.” şeklinde konuştu.

Kızıltepe zahireciler derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi.“ Bu çok teşekkür ediyorum. Buradaki ticaret merkezinde incelemelerde bulundular biz de buradaki esnaf olarak bir şeyler yapmışsak bu hepimizin başarısıdır. Hububat Ticaret Merkezi projesini tasarlarken velinimetimiz olan çiftçilerimiz, tarım sanayicilerimiz, nakliye sektörü ve esnaflarımızın her türlü ihtiyacına cevap verebilecek kapasitede ve ihtiyacın yanı sıra bir yaşam kenti kurduk .” diye konuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir