• DOLAR 32.5
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2441.1
  • ...
 Hürseda.net yayın hayatına yeniden başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hürseda.net sitesinde yer alan editör yazısında şunlara yer verildi:

“Okuyucularımızın da takip ettiği gibi 2008 Yılından bu yana, internet üzerinden yayın yapmaktayız. Bu süre zarfında İslami çizgimizden taviz vermeden, vahdet ve kardeşlik anlayışı çerçevesinde yayın yapmaya çalıştık.
Yayın hayatımıza başladığımız günden bu yana okuyucularımızın ilgi ve takdirlerine layık olmaya ve ilkeli bir yayın politikası izlemeye gayret ettik. Bu meyanda okuyucularımız tarafından genelde takdir görmekle beraber zaman zaman kimi iyi niyetli eleştirilerin de muhatabı olduk. İnsaf çerçevesinde yöneltilen her eleştiriyi değerlendirerek ondan dersler çıkarmaya çalıştık.
Kimi zaman ise, meyve veren ağaç taşlanır, kaidesince siber saldırılara maruz bırakıldık. Allah Teâlâ`nın yardımıyla bu saldırıları da geride bırakmayı başardık.

Okuyucularımızın göstermiş oldukları teveccüh karşısında, teknik altyapımız ve özellikle de sunucumuz yetersiz kalmaya başladı. Biz de okuyucularımızın bizlere daha rahat ulaşabilmeleri adına, sunucumuzu yenileme ihtiyacı duyduk.
Bugün (09.05.2014) itibariyle yenileme çalışmalarımız nihayet son buldu. Daha hızlı ve daha kapsamlı bir şekilde okuyucularımızın huzurlarında olmaktan mutluluk duymaktayız.

Özellikle sosyal medya ortamlarında, sitemizin bazı sebeplerden dolayı kapatıldığına ve bir daha açılmayacağına dair iddialar da dolaştı. Ama bugün tekrardan okuyucularımızla buluşmamız bu iddiaların haksızlığını ispatlamıştır, diye düşünmekteyiz.
Hürseda Haber olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da mutedil tavrımızı sürdürerek mazlum Müslümanların HÜRSEDA`sı olarak hakkı haykırmaya devam edeceğiz.

Bizim açımızdan önemli olan noktalardan biri de, siz değerli okuyucularımızla olan iletişimimizdir. Okuyucularımız gerek direk iletişim adreslerimizden gerekse de sosyal medya adreslerimizden bize ulaşabilir, görüşlerini bizimle paylaşabilirler.
Bu çalışmaları yaparken okuyucularımızın dualarına muhtaç olduğumuzun da farkındayız. Bu münasebetle kardeşlerimizin bizlerden dualarını eksik etmeyeceğini umuyoruz.”

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir