• DOLAR 32.456
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2445.154
  • ...
Petre Andrei Üniversitesi Dekanı`ndan Rektör Uluçam`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-PetreAndrei Üniversitesi, Batman Üniversitesi ile İktisat alanında işbirliği yapmak istiyor. Bu kapsamda Petre Andrei Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Antonie Cristian Bocancea, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam’ı Romanya’ya davet etti. 

Romanya’nın Yaş şehrinde kurulmuş, Petre Andrei Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Antonie Cristian Bocancea Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam’ı Batı Raman Kampüsün’de makamında ziyaret etti. 

İktisat alanında işbirliği
Romanya’nın Yaş şehrinde bulunan Petre Andrei Üniversitesi, Batman’da düzenlenen tercih fuarı kapsamında üniversitesini tanıtıyor. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Uluçam’ı Türkiye temsilcisi Turgay Yenigelen’le ziyaret gerçekleştiren Prof. Dr. Bocancea Batman Üniversitesi ile iktisat alanında iş birliği yapmak istediğini ifade etti. Öğrenci değişimi Programı yapmak istediklerini de söyleyen Prof. Dr. Bocancea: “ Batman Üniversitesi ile İktisat alanında iş birliği yapmak istiyoruz. Batman’da tercih rehberleri kapsamında üniversitemizi tanıtmak için stant açtık. Batman Üniversitesiyle de öğrenci değişimi programını gerçekleştirmek istiyoruz” dedi. 

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Batman Üniversitesi olarak her türlü desteği sunmaya hazırız. Bu kapsamda Romanya’ya davet edildik. Gerekli çalışmalar için hazırlıklarımızı başlatacağız” diye konuştu.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir