• DOLAR 32.482
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2442.57
  • ...
`Bahar şenlikleri ertelenmesin iptal edilsin`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Türkiye, dün akşam saatlerinde Manisa’nın Soma ilçesinden gelen kara haberle yasa boğulurken Bingöl Üniversitesi bu elim acı sonrası bahar şenliklerini tamamen iptal etmeyip ileri bir tarihe ertelemesi dikkat çekici bulundu. 

Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ümit Bulmuş tarafından yapılan açıklamada; “Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden emekçilerimizin ailelilerine ve ülkemize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. “ ifadelerine yer verdi. 

Açıklamanın devamında, “Bu acı haberden dolayı Bingöl Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında 21-23 Mayıs tarihleri arasında yapılması planlanan tüm etkinliklerin ileri bir tarihe tehir edildiğini öğrencilerimiz ve kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Ülke genelinde ‘Bahar şenlikleri’ adı altında manevi değerlerimizi hiçe sayarak yapılan etkinliklerin tamamen iptal edilmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlar, ‘’ Bu etkinlikler hoş olmayan görüntülere sahne olduğu için tamamen iptal edilsin.’’ ifadelerini kullandılar. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir