• DOLAR 32.447
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2443.317
  • ...
Van kahvaltısı rekor denemesine PERDER`den destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Yerli perakende zincirlerinin bir araya gelmesiyle kurulan Türkiye Perakendeciler Federasyonunun 14’cü Derneği olan Van PERDER, 1 Haziran’da yapılacak olan geniş katılımlı Van kahvaltısı rekor denemesini destekleyecekleri söyledi. 

PERDER Başkanı Faruk Tasan, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Van’daki ticaretin canlanması ve Van kahvaltı kültürünün önemini vurgulamak için yapılacak olan organizasyonu destekleyeceklerini kaydetti. 

Başkan Taşan, rekor denemesi ile alakalı Van’da halihazırda bulunan yerli 25 mağazalarıyla desteklediklerini söyledi. Tasan, Van’daki yerel mağazaları bin kişilik personeliyle beraber katılım sağlayacaklarını söyleyerek, talep olması halinde kendi müşteri servislerini de kullandırabileceklerini ifade etti. 

Van ili nüfusunun bir milyon yetmiş bin olduğunu ve halkın bu rekor denemesinde duyarlı olması halinde bu rekorun Van ili için çok kolay başarılabilir bir rekor olacağını belirten Tasan,  Van halkını bu büyük organizasyona destek vermelerini ve en büyük katılımı sağlamalarını istediklerini söyledi. (Hacı Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir