• DOLAR 32.239
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2460.347
  • ...
SON DAKİKA
`Kronik Hava Yolu Hastalıkları İl Kurulu` toplantısı gerçekleştirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şubesi, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kronik Durumlar Birimi, ‘GARD (Kronik Havayolu Hastalığı Önleme ve Kontrol Programı) Kurulu’ dördüncü toplantısını yaptı. 

Toplantı, Halk Sağlığı Müdürlüğü Sosyal Tesisi’nde Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. İbrahim Halil Akkuş’un  başkanlığında gerçekleştirildi. 

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dr. İbrahim Makinist, kronik solunum yolu hastalıklarıyla mücadele kapsamında çeşitli bilgilendirmeler yaparak açık havada, yürüyüş yapılan yerlerde temiz havayı solumanın öneminden bahsetti.   

Toplantıya İl Kurul paydaşları olan; Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şubesi, Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürü, Aile Hekimliği Şube Müdürü, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi, İl Sağlık Müdürlüğü, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Harput Devlet Hastanesi, Aile Hekimleri Derneği, Elazığ Tabipler Odası, Fırat Üniversitesi Hastanesi, İl Müftülüğü, Elazığ Belediyesi, Defterdarlık, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Toraks Derneği, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji  İl Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü kurum temsilcileri katıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir