• DOLAR 32.556
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2443.149
  • ...
Adana Umut Der Nisan Ayında 573 Aileye Yardım Yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana Umut-Der Gıda Bakası Nisan ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı. 

Dernek adına açıklamalarda bulunan Adana Umut-Der Başkanı Selahattin Yeniay, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi Nisan ayı boyunca da, yardım faaliyetlerine hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Nisan ayının oldukça bereketli geçtiğini ifade eden Yeniay, bir aylık süre zarfında 573 aileye gıda, giyim ve ev eşyası gibi kalemlerden toplam 17 bin 650 TL değerinde yardımda bulunduklarını söyledi.

Yapılan yardımların detaylarını da paylaşan Yeniay, Nisan ayı içerisinde  410 aileye gıda,17 aileye ayakkabı, 100 aileye çeşitli ürünlerden teşekkül olan sebze paketleri, 25 aileye et, 20 aileye giyim ve 1 aileye de çekyat olmak üzere, nakdi değeri toplamda 17 bin 650 TL’yi bulan bir yardım gerçekleştirdiklerini dile getirdi. 

“Güzel ama yetersiz”

Yapılan bu yardımların fakirlerin umudu olduğunu söyleyen Yeniay, “Yardımların bu sayılara ulaşması oldukça sevindirici ama derneğimize kayıt yaptıran yoksul aile sayısı her geçen gün artıyor. Şu an itibariyle 3 bin 126 yardıma muhtaç olduğunu tespit ettiğimiz ailemiz mevcut. Buradan sizlerin aracılığıyla hayırsever vatandaşlarımıza sesleniyoruz ve diyoruz ki, bekleyen gözlere bir umut da siz olun.” şeklinde konuştu. 

Selahattin Yeniay son olarak, “Bu yardımların toplanıp dağıtılmasında, desteğini esirgemeyen başta hayırseverler olmak üzere, tüm üye ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.” dedi. (Yunus Emre-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir