• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
El Ğamri: Ümmetin Vahdetini Bozmaya Kimsenin Gücü... Yetmez
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Peygamber Sevdalıları Platformu`nun Muş’ta düzenlediği Kutlu Doğum etkinliğine Misafir olarak katılan Mısır`daki Cemaat-i İslamiye Hareketinin siyasi yapılanması olan İmar ve Kalkınma Partisi Genel İdare Kurulu üyesi İslam Muhammed el Ğamri, İslam Muhammed El Ğamri, Muş’un kendi memleketi, Muş halkının ise kendi ailesi olduğunu söyledi. 

Muş halkının, Mısır halkının direnişine verdiği destek ve teveccühe hayran kaldığını söyleyen El Ğamri, bu birlik ve beraberliğin hiç bir şekilde yıkılamayacağını kaydetti. İslam ümmetinin vahdetini bozmaya hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğinin altını çizen El Ğamri, Muş halkının Mısır`daki Müslüman kardeşlerine verdikleri destekle onları ne kadar düşündüklerini net bir şekilde gösterdiklerini belirtti. 

El Ğamri şöyle konuştu: "Burada bulunduğumuz için çok mutluyuz, çok memnunuz. Muş şehrinde kendi ailemizin kendi halkımızın arasındayız, burada bulunduğumuzdan dolayı mutluyuz. Burada gerçekten halkta peygamber sevdasını gördük. Halkın gerçekten peygamberi ciddi anlamda sevdiğini gördük. Bu sevgi büyük bir hedeftir ve insanların bu hedef üzerinde toplanmaları gerekiyor. Gerçekten buradaki Müslümanların Mısır`daki Müslüman kardeşlerine verdikleri desteği ve onları ne kadar düşündüklerini net ve açık bir şekilde gördük." 

El Ğamri son olarak, “Son mesajım, özellikle bu kadar Müslüman’ın burada bir araya gelmesi bu ümmetin yenilmeyeceğini ve bu ümmetin mağlup olmayacağını gösteriyor. Ümmetin başına bazı sıkıntılar sorunlar gelebilir ama Allah`ın (cc) izniyle ümmet bu şekilde birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece mağlup olmayacak, hezimete uğramayacaktır inşallah’’ ifadelerini kullandı.    (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir