• DOLAR 32.448
  • EURO 34.76
  • ALTIN 2439.979
  • ...
Çöplük meraya dönüştürülecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana’nın İmamoğlu ilçesinde vatandaşların şikâyetine üzerine, yetkililer çöplük alanını eski hali olan meraya dönüştüreceklerini bildirdi. 

İmamoğlu ilçesine giden Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, muhtarların sorunlarını dinledi ve çöplüğün kaldırılması için çalışmaların başlaması talimatı verdi.

İmamoğlu’nun Yazıtepe Mahallesi’nde çöplüğün köyün eski merasının içinde yer aldığını belirten köylüler“Bu mera hastalık ve mikrop yuvası. Yazın rüzgarın yönüne göre etkisi altındaki köyleri boğuyor.” şeklinde konuştular. 

Hüseyin Sözlü, çöplüğün yaklaşık bin dönüm olduğunu söyleyerek, “Burası yeniden mera olacak ve hayvancılık yapan insanlarımıza hizmet verecek”. dedi. 

“İmamoğlu yaşanır bir yer olacak”
İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan da, seçim vaadlerinden en önemlisinin temizlik olduğunu vurguladı. Yazıtepe halkına çöplüğün kaldırılması konusunda söz verdiklerini söyleyen Adamhasan, “Bu çöplük 3 köyümüzü çok rahatsız ediyor. 20 yıldır rahatsızlık veren bu çöplük kaldırılıyor. İmamoğlu’nu hep birlikte yaşanır bir yer haline getireceğiz” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir