• DOLAR 32.528
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2442.873
  • ...
Memur-Sen İl Temsilciliğinde görev değişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - 6 yıldır Memur Sen İl Temsilciliğini yürüten Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Atçı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı olarak atandı. Bunun üzerine toplanan Memur-Sen yönetimi, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun’u Memur-Sen İl Temsilcisi olarak seçti. 

Toplantıya katılan Mahmut Atçı, bugüne kadar sendikacı kimliğiyle sürdürdüğü hizmeti bundan sonra daire başkanı olarak sürdüreceğini belirterek, “Hayırlı hizmetler sunabilmek için Allah’a dua ediyor, sizlerden de dua talep ediyorum.” dedi. 

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ise, “Daha önce olduğu gibi bundan sonra da tüm iş kollarımızla Memur-Sen’in daha güçlü, daha aktif olarak özelde memurların genelde ise toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren her konuda alanları dolduracağından kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’nin en büyük sendikası ve sivil toplum kuruluşu olan Memur-Sen inşallah daha güzel işlere imza atmaya devam edecektir" şeklinde konuştu. (Osman Gülebak-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir