• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
LÖSEV TIR'ı Batman'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – LÖSEV yardım Tır’ı Batman’a geldi. Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan yardım Tır’ından Batman’daki 114 lösemili çocuk ve ailelerine giyim, gıda ve kırmızı et gibi çeşitli yardımlar yapıldı.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan LÖSEV Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Arzu Bal, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Tır’ının lösemili çocuklara ve ailelerine yardım yapmak için bugün Batman’a geldiğini belirterek, “Bu ay Güneydoğu turumuz var. Lösemili çocuklara ve onların ailelerine elden yardımlar iletmek için. Lösemili çocukları ve onların ailelerini yakından tanıyıp onların ihtiyaçlarını belirlemek için buradayız. Bu şekilde Türkiye’nin dört bir yanına gidiyoruz ve ailelere elden yardımlar iletiyoruz. LÖSEV’e kayıtlı 15 bin hastamız var. Onların maddi manevi tüm ihtiyaçlarına destek oluyoruz. LÖSEV tanısı konan herkese maddi yardım yapıyoruz. Gıda, giyim, mobilya, kırmızı et gibi ailelere çeşitli yardımlarla destek oluyoruz.” dedi.

 

LÖSEV Batman Temsilcisi A.Rahman Kandemir ise, amaçlarının LÖSEV’i halka tanıtmak ve lösemili çocukları tespit edip onları tedaviye göndermek olduğunu vurgulayarak, “Kayıtlı olan hastalarımıza LÖSEV Ankara’dan tırlarla yardım gönderiyor ve dağıtımını yapıyor. Ayrıca kargoyla giysi, gıda yardımı gönderiyor. İsteyen Ankara’da lösemi hastanesinde tedavi görüyor. Bugün Ankara’dan gelen LÖSEV yardım Tır’ımızla Batman’daki bu ailelere yardımlar gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Yardım alan aileler de LÖSEV’in yaptığı yardımlara çok sevindiğini belirterek, kendilerine destek olan tüm yetkililere teşekkürlerini iletti.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir