• DOLAR 32.565
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2445.563
  • ...
USTAD toplantısı Batman`da yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Mardin merkezli düşünce kuruluşu USTAD’ın yuvarlak masa toplantıları kapsamında Batman’da bugün düzenlenen etkinliğin ana temasını “Barış ve Çatışma: Gündemi Birlikte Okumak” konusu oluşturdu.

 

 

Moderatörlüğünü Doç. Dr. İbrahim Özcoşar’ın yaptığı ve Sivil toplum kuruluşlarının daha etkin ve verimli çalışmaları yapması yönünde önemli çıktıları olan bu etkinliğin organizasyon ve ev sahipliğini Mazlumder Batman Şubesi ve Medeniyet Gençliği Batman İl Koordinatörlüğü yaptı.

 

 

Batman’da düzenlenen siyaset ve strateji konuşmalarına Batman Üniversitesinden Doç. Dr. Şemsettin Dursun, Fahrettin Çiçek, İlim Yayma Cemiyetinden Doç. Dr. Davut Okçu,  Türkiye Yazarlar Birliği Doç. Dr. Muammer Uluturk, Memursen Başkanı Şafi Özperk, Musiad temsilcileri Fırat Aslan, Mehmet bulut, Batman İHH Ahmet Şansi, Özgürder Dr. Bunyamin Sevim, Mazlumder İl Başkanı Hasan Arguağa, Medeniyet Gençliği İl Koordinatörü Yahya Koyun, Anadolu Gençlik Derneği Lokman Özkan,  Beyder Temsilcisi, Özgür Eğitimsen Hamdullah Akay, Yön Gazetesi’nden Ferit Tunç, Batman TV’den Metin Gün ve USTAD’dan Doç. Dr. İbrahim Özçoşar, Mehmet Timurağaoğlu ve Ahmet Akgül katıldı.    

 

 

Toplantı sonrası açıklama yapan USTAD Başkan Yardımcısı Mehmet Timurağaoğlu, herhangi bir finansman desteği almadan tamamen USTAD’ın özgün bir proje çalışması olarak yürüttükleri bu çalışmaların oldukça verimli geçtiğini ve bu toplantıların aynı formatta tüm bölge illerinde yapılacağını söyledi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir