• DOLAR 32.447
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2443.317
  • ...
İlahiyat öğrencilerinden Suriyeli çocuklar yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - İlahiyat Öğrencileri Platformu ve Adana İnsani Yardımlaşma Derneği (ADYAR) Suriye’de yaşanan iç savaş yüzünden mağdur olan çocuklar yararına bir kermes düzenledi. 

Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bahçesinde düzenlenen kermese çok sayıda öğrenci destek verdi. Elde edilecek gelirin önümüzdeki günlerde Suriye’ye gönderilecek olan yardım TIR`ına katkı sağlamak amaçlı olduğunu belirten İlahiyat Öğrencileri Platformu Başkanı İbrahim Say, kermes ile ilgili teklif geldiğinde, derhal kabul ettiklerini ve bu hayra ortak oldukları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Elde edilecek gelirin tamamının savaş mağduru Suriyeli çocukların acil olarak ihtiyaç duyduğu, bebek maması, çocuk bezi ve tıbbi malzeme gibi kalemlerde kullanılacağını ifade eden Say, "2 gün süren kermesimize ilgi beklediğimizin çok üzerinde oldu. Özellikle ilahiyat öğrencilerinin konuya gösterdikleri duyarlılık bizleri son derece mutlu etti.” ifadelerini kullandı. 

Say son olarak, “Bu kermeste emeği geçen tüm öğrenci ve hayırseverlere, kermesimize izin ve destek veren fakülte yetkililerine ve ADYAR temsilcilerine teşekkür ediyoruz.”  dedi. (Yunus Emre - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir