• DOLAR 32.593
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2456.414
  • ...
`Siyasete yeni bir bakış açısı getirdik`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DENİZLİ - Hür Dava Partisi Genel başkan yardımcısı Hasan Aşkın Denizli’de partililerle bir araya geldi. HÜDA PAR`ın çok zor şartlarda kurulduğuna değinen Aşkın, kendilerine amaç olarak Allah’ın rızasını benimsedikleri için zor şartlara aldırış etmeden halka hizmet için yola çıktıklarını söyledi. 

Tek amacımız Rıza-i İlahi
Siyaseti amaç değil araç olarak gördüklerini ifade eden Aşkın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz insanlardan oy toplamıyoruz. Biz insanlardan hayır topluyoruz ve Allah’ın rızasını kendimize şiar edinmişiz. Seçim vesilesiyle arkadaşlarımız ev ev dolaşıp insanlara İslam’ı, İslam`ın yönetim tarzını anlattı ve onlardan hayır duası istedi.  Her eve Allah’ın dinini götürdü, her ferde Allah’ın dininden bahsetti. 

Bizim literatürümüzde yalan olmadı
Siyaset sahnesine atılırken kendimize şiar edindiğimiz diğer bir husus da dürüst olmaktı. Bizim literatürümüzde hiçbir zaman yalan olmadı. Biz insanlara hiçbir zaman yapamayacağımız vaatlerde bulunmadık. Bu açıdan siyasete, yalanın olmadığı, dürüstlükten taviz verilmediği, aldatmanın olmadığı yeni bir bakış açısı getirdik." 

Allah, davasını zafere ulaştıracaktır
Partinin kuruluş aşamasında bazı insanların partinin kurulacağına ihtimal bile vermediklerini dile getiren, "Aşkın, Ama Allah’ın izniyle çok kısa bir sürede 48 ilde teşkilatlandık ve seçimlere katıldık. Partide görevli tüm arkadaşlarımız çok ihlaslı bir çalışma yürüttü. Sadece Allah’ın rızasını kazanabilmek için işlerini bir kenara bırakarak fedakarlıkta bulundular. Bu açıdan Allah’ın bu ihlaslı çalışmaları zayi etmeyeceğine inanıyor ve davasını zafere ulaştıracağını temenni ediyoruz." dedi.  

(Ahmet Ural, Ahmet Tenşi - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir