• DOLAR 34.191
  • EURO 37.563
  • ALTIN 2890.4
  • ...
Köylerde Kutlu Doğum etkinlikleri aralıksız devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Bozova’nın Sığırcık Köyünde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından “Yürüyen Kuran Hz. Muhammed” adıyla bu yıl beşincisi organize edilen Kutlu Doğum yoğun katılımlı bir şekilde gerçekleşti.

Yüzlerce kişinin katılımıyla saat 14.00’da gerçekleşen etkinlik, Mustafa Kaplan’ın okuduğu  Kuran-ı Kerim ile başladı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Mustafa Bayram açılış konuşmasından sonra mevlidi şerif ve Sığırcık İlahi Kız Grubu’nun okuduğu güzel ilahilerle program devam etti.

Programda bir konuşma yapan Abdulkadir Aydoğan, “Ben Kuran-ı Kerimi okurken derdim ki Yarabbi sen İbrahim (a.s) bu kadar bahsediyorsun Musa (a.s) bu kadar bahsediyorsun bizim Peygamberimiz Muhammed (a.s) ismini üç defa tek söylemişsin yarabbi Hz. Musa hayatını birçok ayeti kerimede anlatmışsın.  Bizim Peygamberimizin hayatını neden bu kadar seri açık bir şekilde anlatmamışsın kendimce küçükken düşünürdüm üzülürdüm. Fakat aklımız başımıza geldiğinde Kur’anı biraz daha bilerek okuduğumuzda değerli kardeşlerim her sayfasında Muhammed var her satırında Muhammed var her kelimesinde Muhammed var ” dedi.

Etkinliğin ardından Şanlıurfa Kardeşler İlahi Ekibi ve Sığırcık İlahi Kız Grubu’nun ekibinin okuduğu ilahilerle son buldu. (Hüseyin Sarıkuş-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir