• DOLAR 32.54
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2442.394
  • ...
Giyim eşyası çalan bir kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus’ta bir giyim mağazası sahibinin deposundan giyim eşyası çalındığını şikayet etmesi üzerine polisler çalışma başlattı.

 

Şehit İshak Mahallesinde bulunan evin altında depo olarak kullandığı yerden yaklaşık olarak 4 bin 500 TL değerinde giyim malzemesi çalındığını tespit eden polis ekipleri araştırmalar sonunda olayı Z.Y.(29) ve yaşı küçük olan F.Ü. (17) isimli şahısların gerçekleştirdiğini belirledi.

 

Evinde yakalanan Z.Y. isimli şahsın evinde mağaza sahibine ait eşyaların bir kısmı bulunarak iş yeri sahibine teslim edildi.  Hırsızlık ve uyuşturucu kullanmaktan kaydı bulunan  Z.Y. isimli şahıs, ekiplerce gözaltına alındı.

 

Olayı gerçekleştiren ve bir hırsızlıktan kaydı bulunan yaşı küçük F.Ü. isimli diğer şahıs ise evinin çevresinde ekiplerce yakalanarak Çocuk Büro Amirliğine teslim edildi.

 

Hazırlanan tahkikat evraklarıyla birlikte adli mercilere gönderilen şüpheli Z.Y. isimli şahıs, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Tarsus Cezaevine teslim edildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir