• DOLAR 32.512
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2451.375
  • ...
Batman esnafından örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Peygamber Sevdalıları Platformu`nun her sene başlaştığı salâvat kampanyasına destek vermek amacıyla Batmanlı esnaf müşterisine ücretsiz zikirmatik dağıtımında bulunuyor. 

Gülistan Caddesi’nde bulunan Avantaj Ucuzluk Merkezi sahibi Emrullah Çfitçi, Peygamber Sevdalıları Platformu`nun başlatmış olduğu salâvat kampanyasına destek vermek amacıyla salâvat kampanyasını yaygınlaştırmak için müşterilere ücretsiz zikirmatik dağıttığını söyledi. 

"Bu çağda Peygamberimiz (s.a.s)’i hatırlamak lazım"
Peygamberin kutlu doğumu münasebetiyle halk arasında çekilen salâvatların hayrına ortak olmak amacıyla halka bedava zikirmatik dağıttığını ifade eden Çiftçi, " Kampanyaya teşvik amacıyla zikirmatik dağıtımında bulunuyoruz. Resulullah (s.a.s)’i hatırlatacak neye vesile olabilirdik diye düşündük. Alışveriş yapan müşterimize zikirmatik hediye etmek istedik. Bu çağda gerçekten Resulullah (s.a.s)’i hatırlatmak lazım, onun için bu kampanyayı düşündük. Bizde bu amaç ile ve hayra ortak olmak maksadıyla halka ücretsiz zikirmatik veriyoruz " dedi.

Alışveriş yaptıktan sonra kendisine ücretsiz olarak verilen zikirmatik için işyeri sahiplerine teşekkür eden İlham Soylu, “Peygamberimiz (s.a.s) kutlu doğum ayında yapılan bu kampanya, çok güzel. Peygamberimiz (s.a.s)’e salâvat çekmek için verilen zikirmatik kampanyasını düzenleyenlerden Allah (cc) razı olsun” şeklinde konuştu. 

Muhterem Çiftçi, “Peygamber efendimizi zikretmek için yapılan bu kampanyadan memnun kaldık. Bu kampanyayı düzenleyenlerden Allah razı olsun” dedi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir