• DOLAR 32.446
  • EURO 34.768
  • ALTIN 2437.735
  • ...
Evi yanan aileye Kızılay`dan yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Yaklaşık 2 hafta önce çıkan yangın sonucu evleri zarar gören Y.A’nın durumunu öğrenen Türk Kızılayı Batman Şube Başkanlığı, durumu değerlendirerek aileye yardımda bulundu. 

Ailenin yanan beyaz eşya ile bazı malzemelerine bir nebze de katkı sağlayan Kızılay yetkilileri “Ailenin tebessümü bizim için en büyük güçtür.” dedi. 

Yaklaşık iki hafta önce bilinmeyen bir nedenden ötürü çıkan yangında, evlerinde maddi zarar meydana gelen Y.A. ailesini yalnız olmadıklarını hissettirmek için yardım eli uzattıklarını kaydeden Türk Kızılayı Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, yapılan yardımlarda ailenin en temel yaşam malzemelerini karşıladıklarını söyledi. Tezdiğ, “Aileye mutfak gereçleri, battaniye, çamaşır makinesi ve gıda yardımlarında bulunduk.” şeklinde konuştu. 

Yangında can kaybının olmaması kendileri için teselli kaynağı olduğunun altını çizen Tezdiğ “Kızılay olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Büyük bir yangın felaketi yaşayan bu ailemizin yaşadığı bu şoku atlatabilmesi için bir nebzede olsa katkımız varsa ne mutlu bize bu bize yeterlidir." şeklinde konuştu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir