• DOLAR 32.564
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2444.413
  • ...
Muhtarlar mazbatalarını aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından 76 muhtar il seçim kurulundan mazbatalarını aldı. 

30 Mart yerel seçimlerinden sonra belediye başkanları, meclis üyelerinin ardından muhtarlar da mazbatalarını aldı. Batman’da bulunan 76, mahalle ve köy muhtarları İl Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını alarak görevlerine başladılar. 

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ziya Gökalp Mahallesi Muhtarı Mahsum Padir, “Tüm muhtarlar derneği başkanı olarak bugün arkadaşlarımızla beraber mazbatalarımızı aldık. Dolayısıyla çok sevinçliyiz, mutluyuz. Bundan sonraki süreçte yapacağımız işlemler, işler mahallemize yönelik olacak. Çalışmalarımız aktif bir şekilde yürüyecektir. Dolayısıyla şimdiden seçmenlerimizin bize vermiş olduğu teveccühten çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Pazaryeri Mahallesinin kendisini seçtiği için kendilerine teşekkür eden Pazaryeri Mahallesi Muhtarı Hamdin Keskin, “Bu dönem mahalle bana güvendiği için bana rakip tanımadığı için kendim ve ailem adına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra beni bir kardeş, bir evlat olarak görmelerini istiyorum. Ben mahallenin bir ferdiyim, elimden ne gelirse gelsin gece gündüz bütün hizmetlere koşacağım. Tekrar ailem ve kendim adıma bütün mahalleye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir