• DOLAR 32.563
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2433.21
  • ...
Muş Belediyesi ilk meclis toplantısını yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş Belediyesi birinci meclis toplantısını yaptı. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’nın başkanlığında yapılan meclis toplantısı Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan yeni Belediye Başkanı Feyat Asya, 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin huzur ve güven içerisinde gerçekleştiğini belirterek, bu huzur ve güvenin sağlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Meclis’te grubu bulunan partilerin Muş için el ele vererek çalışacağını belirten Asya, amaçlarının siyaset değil hizmet olduğunu söyledi.

Asya, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Daha önce Muş’ta sivil toplum kuruluşu temsilciliği yaptığım için sizlerle Muş için halkımız adına hep yan yana, omuz omuza olmuştuk. Bugün nasip oldu şehrimize belediye başkanlığı görevini üstlendik. Yine aynı şekilde sizlerle ilimiz ve halkımız adına çalışma yapacağız. Belirli bir kesimin değil, herkesin hizmetkarı olacağız. Amacımız siyaset yapmak değil hizmet üretmektir. İnanıyorum ki sizler de benim gibi düşünüyorsunuzdur.”dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından toplantı, komisyon seçimi ve komisyon faaliyet raporlarının görüşülmesi maddelerine geçilmek üzere basına kapatıldı. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir