• DOLAR 32.289
  • EURO 34.816
  • ALTIN 2414.117
  • ...
Ey Milletin Hizmetkarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yasa dışı dinlemeler oldukça demokratik bir ülkeden bahsetmek sadece hayal ürünü olmalıdır. Bir topluluğu ve milletleri hayal ürünü ile yönetmeye çalışmak çok büyük bir hatadır.
 

Herkes aynı görüşte olacak diye bir şey yoktur. Aynı görüşte olmayanların da birbirlerine saygı duymaları gerekir. Hüda- Par bugüne kadar bu hassasiyetini metanet ve sabırla korumuş ve korumaya devam edecektir.
Türkiye de yasa dışı dinlemeleri yapanların devlete karşı ve hükümetlere karşı yapılan bir darbe girişimidir. Hüda- Par’ın bugüne gelmesinden ve umutlara ışık olmasından rahatsız olanların güneş ışığında görmeyenlerden hiçbir farkı yoktur. Bu farkı ve bu yolda gidenlerin yoluna taş koymak Ebu Cehillerin işidir. Bir Ergenekon ve darbecilerin içeride olduklarına azda olsa inanmıştık. Eğer gerçekten onlar içerideyse demek ki ağa babaları dışarıda cirit atıyor.
Yeni Türkiye diye adlandırılan ülkemizde yasa dışı dinlemeleri yapmak yada yaptırmak yezidi düşüncelerin hala varoluşunun bir ispatı olmalıdır. Bir partiyi dinlemeye çalışmak korkakların korktukları kişi veya kurumlar için kendilerince karalama politikalarına malzeme bulmaya çalışmaktadırlar.
 

Ey bu dinlemelere ihtiyaç duyan kişi veya kişiler. Ey bu dinlemelerden ekmek kazanmaya çalışan yezidler. Ey bu dinlemelere muhtaç olan kurum veya kuruluşlar madem çok merak ediyorsunuz içeri de konuşulan konuları gelinde dinleyin. Hata kayıt altına bile alın. Öyle bir kayıt olsun ki hafızalarınızdan silinmesin. Aklınız ile dinleyip yüreğiniz ile ağlayın. Öyle bir ağlayın ki gözyaşlarınız Hüda-Par sokaklarında rahmet yağmurları gibi toprak koksun. Gözyaşlarınız bile yaptıklarınızdan utanıp ağlasın.
 

Ey benim farklı düşünen din kardeşim bu yapılan yasa dışı dinlemeler bugün Hüda- Par’a yarın size yönelik olursa suskunluğunuzu ve tavrınızı bu şekilde mi vereceksiniz. Bu milletin hizmetkarları neden böyle suskun. Ey milletin hizmetkarı olan Vali’ler neden bir açıklama yapmaktan uzaksınız. Ey milletin hizmetkarı İçişleri Bakanımız bu nasıl bir iştir ki hizmet ettikleriniz kişi veya kişiler dinleniliyor ve siz suskun olabiliyorsunuz?


Dinleme ihtiyacınız varsa buyurun gelin tüm kapılar size açık. Ama sadece ve sadece Allah rızası için gelin. Allah rızası için gelenlere selam olsun. Selam olsun Yaradan’a kul olanlara. Selam olsun bu yolda yürüyen ve dik duran yolculara. Allah’ın selamı hepinizin üzerine olsun inşallah.

 

Âdem Taşçı / Şanlı Urfa (Hilvan) - Yaş: 22
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir