• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ne yazık ki İslam da tahrif olmuştur!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlkokulda İHL de Üniversitede veya Evde, Çarşı da ve daha bir çok yerde bir çok bilgin veya bilgin olmayan insanların dilinden yine birçok kez ``İslam tahrif olmayan son dindir`` cümlelerini duyduk..

Köy camisinde almış olduğum o ilk derslerden bu yaşıma dek. Tam 24 yıl..! Ama bir şeyin farkına vardım. Ve ben de tüm cesaretimle şunu söylüyorum.. ``Hiç bir din İslam kadar tahrif olmamıştır`` ! (Mesajının anlaşılması bakımından) Evet yanlış duymadınız. İslam dini de tahrif olmuştur hem de tarihte eşi benzeri olmayan bir tahrifle. özellikle bu son zamanlarda neredeyse ikinci bir Kur`an oluşturulacak. Çünkü ihtiyacı karşılamıyor, diyalogculara cevap veremiyor, siyasetçilere hitap etmiyor. Ve daha bir çok eksiklik.!

Kur`an pasajlarında cennet ayetlerinde hurilerinden bahsediliyor, tahtlarının altlarından akan ırmaklar bal ırmaklar hem de, bu cennet ehli olanların. Yemyeşil bağ ve bahçelerden oluşuyor Cennet. Öle mevsimlik değil üstelik. Yorulmak sıkılmak üzülmek tedirginlik stres yok. Daha fazla da uzatmaya gerek yok.. Meseleye gelelim. Beyinlerde oluşturulan İkinci Kur’an’a gelelim. Bakara suresinin sureti değiştirilmiş, diğer taraftan içkiyi kötüleyen ve yasaklayan ayete karşı, içki içen insanların bulunduğu ortamda Kur’an okunarak ayetler isim ve cisim olarak sarhoş olanlara meze yapılarak dünyevi cennet ortamı oluşturuldu... Ve daha nicesi. Dinler arası diyalog meselesi çevrildi evirildi ters köşe yapıldı köşeli daire yapıldı dershanelerde özel okullarda hatta üniversitede bıyıklı hocalar(!) tarafından savunuldu öğrencilere enjekte edildi..,üstelik neredeyse hadislerdeki gibi senet oluşturulup peygambere dayatılacaktı...Bunlar beyinlerde oluşan ayetler unutmayın! birazdan buraya geri döneceğim çünkü. Gözünüzü açın dikkatinizi iyi verin!

Şimdi bedenimiz üzerinde taşımış olduğumuz o başın neye yaradığını soralım kendimize? Gerçi bu soruyu sormadan önce ``baş ne demek`` onun açıklanması açığa kavuşması gerekir. Ne başlar içlerinde beyin yok, ne beyinler var ama onu koruyan baş yok! mesele bu kadar mühim.. Ne demek istediğimi on kişiden dokuzu anlayamayacağı için açıklama gereksinimi duyuyorum...
`` Ne muhteşem bir Kur`an var ama onu yaşayan yok ! Ne sahte dinler var ama peşinden giden insan çok..din devlet işlerini ayırıp laiklik dediler. Tamam dedik buda iyi güzel ama devlet dinin yakasını bırakmadı silkeledi ,işine yarayan dini değerleri kullanıp halkın dini duyguları suiistimal edildi. `Ya Allah Bismillah Allahuekber` nidalarıyla bambaşka şeyler(!) yapıldı. akıtılan timsah gözyaşlarıyla Müslümanlar tsunami felaketi yaşadı manevi olarak.Hizmet nimet iken, nimet olan son din hizmete katık yapıldı.. Siyaset meydanlarında reyting almak için dini motifler hadisler ayetler besmeleler okundu ama içi boşaltıldı tahrif edildi.. Yani sadece Kur`an değil, Hadisler de nasibini aldı.!

Şimdi yukarıda söylediğimi tekrar ediyorum.!

``Hiç bir din İslam kadar tahrif olmadı``...  (Mesajının anlaşılması bakımından) Kur`an duvarlarda kaldı, kalplere inmedi. Kalplerde akıl kafeslerinde Kur`an` dan bambaşka bir Kur`an oluşturuldu..E ayetler üzerinde tahrif edilemezdi ya, hangi birinin üzerinde oynama yapabilecektiniz ki.. Piyasada trilyonlarcası var...! Üstelik Allah`ın kıyamete kadar koruyacağını söylediği bir ayet var iken..Kesinlikle bu çok zor bir işti. Kolayı zaten beyinleri beyinsizleştirmekti..İşte bazı odaklar bunu çok iyi yaptı.!Tebrik etmek gerekiyor, Çünkü insanlığın babası Hz. adem bile bu kadar şeytanı sevindirememişti. (!)

Buraya nerden geldik? Yaşlılık işte unutuyorum..Oysa bambaşka şeyler anlatacaktım..!

Peki diğer Semavi Dinlerin ve İslamiyet’in bu kadar tahrif edilmesi niçin ???

Bir ilahiyatçı ve iktisatçı olarak baktığım din penceresinden dolarlar Eurolar ve dijital hesap makinesiyle dahi hesap edemediğim büyük büyük rakamlı o değersiz görülen Türk Liraları !

Para bu, yoktan var olmaz, vardan yok olmaz. El değiştirir. Sahip değiştirir. Kılık değiştirir. Yer değiştirir. Sonunda bir yerden çıkar. Köpekler, kendi kokularını izlerler. Para da köpekler gibi kendi kokusuna akar. Para sıfırlanmaz.
Sıfırlanan kişi olur... Ya bir grup ya bir müessese ya da bir... (!)

 

Halil İbrahim Suna / Eskişehir – Yaş: 24
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir