• DOLAR 32.238
  • EURO 34.853
  • ALTIN 2442.66
  • ...
4. sınıf öğrencisi bir yılda 150 kitap okudu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş'ta 50'inci Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi.  Programda, Milli Eğitim Vakfı Fatih İlkokulu dördüncü sınıf öğrencilerinden Eyüp Armağan, bir yılda 150 kitap okuyarak kitap okuma alanında birinci oldu.

 

Çocuk kitapları okumada birinci olduğu için ödül alan Eyüp Armağan, geçen yıl başladığı kitap okuma sevdasını yıl boyunca sürdürdü. Bir yılda 150 kitap okuyarak bu yıl en çok kitap okuyan öğrenci olarak seçilen Eyüp Armağan, ortalama 2 günde bir kitap okuduğunu ve kitap okumayı çok sevdiğini ve herkesin kitap okuması gerektiğini belirtti.

 

Okumaya büyük ilgi duyduğunu dile getiren Armağan; “Kitap okumayı çok seviyorum. Evde kitaplarım var. Evdekiler bitince kütüphaneden ödünç kitap almaya başladım. Kütüphaneden aldığım kitapları birkaç günde okuyup yenileriyle değiştiriyorum. Bir yılda 150 civarında kitap okudum ve bu sayıyı arttıracağım.” dedi.

 

Yetişkinler dalında en çok kitap okuyan öğrenci ise Ümmü Gülsüm Işık seçildi. Işık ve Armağan'a ödülleri Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Mevlüt Doğan tarafından verildi.   (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir