• DOLAR 32.45
  • EURO 34.757
  • ALTIN 2437.327
  • ...
"Ekolojik bir kampüs oluşturuyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Orman Bölge Müdürlüğü ve İŞKUR İl Müdürlüğü katkılarıyla ilki düzenlenen fidan dikme töreni, rektörlük binası önünde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

 

 

“Ekolojik bir kampüs oluşturuyoruz”

Törende konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Akhan, İKÇÜ’nün  kurulması aşamasında çok planlı hareket ettiklerini hatırlatarak: “İlk başta attığımız adımlar ileride büyük etkiler oluşturacak. Burada dikeceğimiz bu fidanlar ileride çok güzel ekolojik bir kampüs oluşmasına vesile olacak.” diyerek her sene düzenlenmesi planlanan fidan dikme törenleriyle bunu bir gelenek haline getirmek istediklerini ifade etti.

 

 

Rektör Prof. Dr. Akhan, daha sonra Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın ve İŞKUR İl Müdürü Kadri Kabak’a katkılarından ve desteklerinden dolayı birer teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

Konuşmaların ardından Çiğli Ana Yerleşkede yer alan rektörlük binası önündeki alana geçen katılımcılar, fidanları doğayla buluşturdu.

 

 

Törene İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, rektör yardımcıları Prof.Dr.Tancan Uysal, Prof. Dr. İbrahim Attila Acar ve Prof. Dr. İbrahim Kocabaş, İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kadri Kabak, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Sedat Akar, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Turan Gökçe, Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr.Musa Genç, Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Mustafa Soyöz, Genel Sekreter Gülten Gültekin, Genel Sekreter Yard. SKS Daire Başkan V. Nihat Sabuncular,  daire başkanları ve çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. (İlyas Yıldız – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir