• DOLAR 32.571
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2444.09
  • ...
`Biz dava partisiyiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - HÜDA PAR Şanlıurfa İl Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında mahalle mitingleri düzenlemeye devam ediyor. Haliliye ilçesine bağlı Veysel Karani Mahallesinde düzenlenen mitingde HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Güneş ile Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Kav birer konuşma yaptı.

 “İfsat ediciler kendilerini ıslah ediciler diye yutturmuşlar”

İnsanların çölde yolunu kaybederek su arayan biri gibi İslam’ı aradığını ifade eden HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Güneş, “ İfsat ediciler kendilerini bize ıslah ediciler diye yutturmuşlar. Bizim kıblemizi değiştirmişler. Bizi dünyaya tapar hale getirip ahireti unutturmuşlar. Bizler çölde kaybolup kılavuz arayan yollar arayan duruma düşmüşüz. Niye yolumuzu kaybettik çünkü şeriatımızı kaldırdılar. Şeriat yol idi. Bizim yolumuz Resulullah’ ın yolu idi. Buna yasak getirdiler ve yönümüzü dağlara ve çöllere çevirdiler. Eğer biz bu şaşkınlık içerisinde Resulullah’ın yolunu bulup ona girmezsek gideceğimiz yer cehennem olacaktır.” ifadelerini kullandı.

 Türkiye’deki Müslümanların bilinçli bir şekilde dünyevileştirildiğinin altını çizen Güneş, “İnsanımız bilinçli olarak ahlaksızlaştırılıyor. Aşırı özenti içerisine sokuluyor. Manevi köklerinden uzaklaştırılıyor. Kitabını bilmez hale getiriliyor. Bilerek isteyerek eğiterek cahilleştiriliyor, İslam’dan uzaklaştırılıyor. Bu bir felakettir ve bu felaketin önüne geçmek gerekir.” ifadelerini kullandı.

 HÜDA PAR ile siyasete yeni soluk geldiğini kaydeden Güneş, inanç ve hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışı getireceklerini ifade etti.

 “Biz dava partisiyiz”

Programda konuşan HÜDA PAR Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Kav, seçimden seçime çalışma yapma gibi bir prensip edinmeyeceklerini belirterek, “Biz kesinlikle seçimden seçime kapı kapı dolaşan, köy köy gezen bir parti olmayacağız. Çünkü biz dava partisiyiz. Allah’ın izniyle seçimden sonra da meydanlarda olacağız. Ve insanlara davamızı anlatacağız.” diye konuştu.

Program,  HÜDA PAR Mersin İl Teşkilatı Başkanı Salih Demir’in yaptığı dua ile sona erdi. (İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir