• DOLAR 32.457
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2448.182
  • ...
Batman`da yağmur sokakları göle çevirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman’da dün gece etkili olan yağış, sokak ve caddeleri adeta esir aldı. Altyapı yetersizliğinden dolayı göle dönen sokaklarda araç ve yaya trafiği durdu. 

Yağan yağmurun ardından Gültepe Mahallesi sokaklarında biriken sular, adeta gölü andırdı. Biriken sular yüzünden bir araba suyun içinde mahsur kaldı. Suların okul önünde birikmesi yüzünden okul içindeki öğrenciler okulda mahsur kalarak zor anlar yaşadı. Okul dışındaki öğrenciler ise, okula gidemedikleri yüzünden adeta belediyeye ateş püskürdü. 

Her yağmur yağdığında aynı manzarayla karşı karşıya kaldıklarını söyleyen öğrenciler, “Biraz etkili olan yağmur yüzünden okula gidemez olduk. Belediyenin ihmalinden dolayı derslerimizden mahrum kaldık. Ne biz okuldan içeri girebiliyor ne de okulda mahsur kalan öğrenci arkadaşlarımız okuldan çıkabiliyor. Belediye altyapı sorununu bir an önce çözsün.” diye tepki gösterdiler. 

Belediyenin bu sene yapmış olduğu Vizyon Proje’deki yollar da yağan yağmurdan nasibini aldı. Yağmur yüzünden biriken sular adeta ‘Vizyon Proje yağmur suyuna takıldı’ tedirtti. 

Yağmur yüzünden biriken sular hem yayalara hem de araçlara zor anlar yaşattı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir