• DOLAR 32.469
  • EURO 34.739
  • ALTIN 2436.957
  • ...
`Mustazaflar Haftası` etkinliğine davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Mustazaflar Cemiyeti Gaziantep Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya derneklerinin bu gün saat 19.30`da Şehitkâmil Konferans Salonunda düzenleyeceği ‘Dünya Mustazaflar Haftası’ etkinliğine tüm Gazianteplileri davet etti. 

Mustazaflar Cemiyeti Gaziantep Şubesi Başkanı Kaya yaptığı açıklamada, her yıl ‘Dünya Mustazaflar Haftası’ etkinlikleri kapsamında dünyada yapılan zulümlere dikkat çekmek ve yaşanan zulümleri teşhir edip, zalimleri lanetleyerek, mazlum ve mustazafların yanında olduklarını haykırmak istediklerini söyledi. 

Kaya açıklamasının devamında, Filistin, Çeçenistan, Halepçe, Myanmar’daki Budist Vahşet, Irak, Suriye`deki insanlık dramı, Bosna vahşeti gibi konuları işleyerek İslam ümmetinin içler acısı durumuna dikkat çekmek istediklerini söyledi. 

Kaya, her yıl gelenekselleştirilen ‘Dünya Mustazaflar Haftası’ etkinlikleri kapsamında, düzenli olarak dünya mustazaflarını andıklarını sözlerine ekleyerek, “Bu etkinliklerle İslam coğrafyasında yaşanan vahşetlere, emperyalist batının işlediği katliamlara, mazlum ve mustazaf halklara yapılan zulümlere dikkat çekme amacıyla bu yılda bu kapsamda bu gün bir etkinlik düzenleyeceğiz. Programımız saat 19.30`da Şehitkamil Konferans Salonunda Doğru haber Gazetesi Genel yayın yönetmeni Mehmet Göktaş Hoca’nın konuşmacı olarak katılacak. Programımızda bu yıl farklı olarak tiyatro ve sinevizyon gösterimi yapılacaktır. Ayrıca bayanlara yer ayrılmış ve tüm halkımızı etkinliğe davet ediyoruz." Diyerek Gazianteplileri etkinliğe davet etti. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir