• DOLAR 32.22
  • EURO 34.737
  • ALTIN 2448.399
  • ...
`Başarı gençlerle gelir``
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA – Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ve ilçe teşkilat binasında her gün sohbetler veren, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Hilvan Belediye Başkanı Cemal Çınar, gençlerle bir araya geldi. 

Başarı ve ilerlemelerin temelinde gençlerin bulunduğuna vurgu yapan Çınar, ‘yeryüzünün can damarlarının gençler olduğunu söyledi. 

Eğitim ocaklarının sade gül ve bülbülleri gençler olduğunu ifade eden Çınar,  “Savaşlarda zaferler getirenler genç kadrolardır. Gençler iki kuşak arasında bir geçiş kapısı görevini yaparlar. Bir toplumun imanlı, bilinçli, atik, mütevazı ve hayatı iyi okuyup hayâ ve ahlakını muhafaza edebilen bir gençliği varsa, yeryüzünün en bahtiyar toplumudur. Elhamdülillah elimizde imanlı, salih amel aşığı, İslam ahlakını hayatının baharında yaşamaktan zevk alan siz körpe kardeşlerle dünya Müslümanları gurur duymaktadır. Biz de sizinle hem gurur duyuyor hem de iftihar ediyoruz. Çünkü İslami gençlik çalışkan, itaatkâr ve Allah’ın rızasına kilitlenmiş niteliğe sahip üstün nitelikli insanlardır’’ dedi. 

İslami gençliğinin beraberindekilerin de cennete girmesine vesile olduklarına dikkat çeken Çınar, ‘’ Ey gençler sizinle beraber kalan katmirin cennete gittiğini hatırlayın! Evet, iyilerle beraber olmak kişiyi cennetlik eder. Gençler, dikkat edin sizinle beraber olmayı direk cennetlik olmayla tarif ediyoruz’’ şeklinde konuştu. 

Gençlere büyük görevler düştüğünü belirten Çınar, kötülüğü önlemede en aktif rolün, imanlı gençlere düştüğü sözlerine ekleyen Çınar, “Bu günün gençleri yarının yetişkinleridir. Bu bağlamda küçük bir ilçede İslam davasına bu kadar gönül vermiş, yüzleri pırıl pırıl parlayan siz gençlerin yüzünde yarınların bizim olduğunu görüyorum. Evet, gelecekte en gür seda bizim sedamız olacak’’ ifadelerini kullandı. 

Seçim atmosferinde bulunduklarını hatırlatan  Çınar, ‘’Bugün kat ettiğimiz mesafe sizin sayenizde olmuştur. Sizin gayret ve samimi çalışmalarınızın sonucunda Hilvan’da HÜDA PAR ciddi bir mesafe kat etmiştir. Bununla beraber yaşlıların destek ve duası, bayanlarımızın hummalı çalışması ve işte siz gençlerin ihlâslı gayret ve çalışmaları ile bu gün bu seviyedeyiz. Seçimin son günlerindeyiz. Biraz daha gayret edelim’’ ifadelerini kaydetti. (Mehmet Can Yardımcı-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir