• DOLAR 32.412
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2399.156
  • ...
SON DAKİKA
Beyazıt Meydanı`nda `Dünya Kudüs Günü` Etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Kudüs Günü Platformu tarafından organize edilen etkinlikte bir araya gelen onlarca kişi "Mescide Aksa Onurumuzdur" sloganları atarak Müslümanların ilk kıblesi olan Mescidi Aksanın siyonistlerin işgalinden kurtulması için dua etti. Ayrıca etkinlikte, "İslami Direniş Onurumuzdur, Siyonist İsrail Kudüs`ten defol, mescidi aksa onurumuzdur, Müslüman uyuma ilk kıblene sahip çık" sloganları atıldı.

İSRAİL YOK OLMADAN KUDÜS ÖZGÜR OLAMAZ
Cuman namazı çıkışında Beyazıt Meydanına toplanan onlarca kişi Kudüs Günü Platformu tarafından organize edilen `Dünya Kudüs Günü` etkinliğine destek oldu. Mikail Güler tarafından okunan Kur`an-ı Kerim tilavetinin ardından söz olan Serdar Duman, "İmam Humeyni`nin ilan ettiği ve "Ey dünya Müslümanları kalkın, harekete geçin ve mukadderatınızı kendi ellerinize alın. Ne zamana kadar oturup kaderinizin Washington ve Moskova tarafından tayin edilmesine bekleyeceksiniz. Kudüs ne zamana kadar ABD atığı olan gasıp Siyonist İsrail`in çizmeleri altına ezilecek ve sizler oturup bunu ne zaman kadar seyredeceksiniz" diye Müslümanların dikkatini çekmek istediği Kudüs için bu gün burada toplandık. Dünya büyük hesaplaşma gününe doğru ilerliyor. İsrail`in sonu yaklaşıyor. Herkes safını belli ediyor biz de bu etkinliği düzenleyerek kendi safımızı belli ettik. İsrail yok olmadan Kudüs özgür olamaz" şeklinde konuştu.

Serdar Duman`ın yaptığı konuşmanın ardından Kudüs ve direniş ile ilgili ezgiler seslendirildi. Etkinlik Kadir Akaras`ın yaptığı duadan sonra ABD, israil ve İngiltere`nin bayraklarının yakılmasıyla sona erdi. (Şükrü Gündüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir